Hababam Sınıfı: Merhaba filmi nerede çekildi?

featured

Hababam Sınıfı: Merhaba filmi bugün televizyonda yayınlanacak. 16 Ocak 2004 tarihinde vizyona giren Komedi, Dram türünde olan Hababam Sınıfı: Merhaba nerede çekildi, Hababam Sınıfı: Merhaba filmi oyuncuları kimler, Hababam Sınıfı: Merhaba filmi konusu ne? İşte Hababam Sınıfı: Merhaba hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Hababam Sınıfı: Merhaba filmi oyuncuları

Kartal Tibet yönetmenliğinde çekilen Hababam Sınıfı: Merhaba filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Mehmet Ali Erbil, Halit Akçatepe, Hülya Koçyiğit, Memet Ali Alabora, Nehir Erdoğan, Zeki Alasya, Çetin Çiftçioğlu, Bülent Kayabaş, Zihni Göktay, Sümer Tilmaç, Yeliz Yeşilmen, Erol Büyükburç, Hamit Haskabal, Ayşen Gruda, Cem Gürdap, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Şafak Sezer, Cengiz Küçükayvaz, Peker Açıkalın, Melih Ekener, Ercüment Serpil, Ceyhun Yılmaz, Hasancan Şeremet, Ofelya Küçükayvaz, Cengiz Nezir, Mert Saka, Serdar Kınacı, Çiğdem Mizrahi, Ümit Olcay, Ogün Kaptanoğlu, Seda Sevin, Çağhan Ergün, Eray Yumuşaker, Tolga Öz, Tarkan Yılmaz, Veli Kurtulmuş, Ozan Kaçmaz, Bülent İğdiroğlu, Arzu Çevikalp…

Hababam Sınıfı: Merhaba filmi

Hababam Sınıfı: Merhaba konusu Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki Hababam geleneği de tüm hızıyla devam etmekte ve okuldaki tüm öğretmenler bu sınıftaki öğrencilerin binbir türlü oyunlarından yılmış kaçacak yer arar olmuşlardır. Tüm bunları fırsat bilen Deli Bedri lakaplı okul sahibi okulu kat karşılığı müteahite satıp yerine plaza yapılmasını arzulamaktadır. Onun bu hayalinden haberdar olan okul müdiresi Fatoş Hoca (Hülya Kocyiğit) okulun satılma bahanesi olan Hababam Sınıfı ile mücadele edebilmek için eski Hababamcılardan yardım ister. Tulum Hayri (Cem Gürzap), Hayta İsmail (Ahmet Arıman) ve Güdük Necmi (Halit Akçatepe) aralarında konuşur ve Güdük Necmi’yi okula sahte Rehberlik Öğretmeni olarak yollamaya karar verirler.

Okula elinde sahte belgelerle gelen Güdük Necmi bir süre sonra Hababam Sınıfı’na gerçek kimliğini açıklar ve Hababamcılarla işbirliği yaparak Deli Bedri ile mücadele etmeye başlarlar. Sınıfın içinde ise yeni tiplemelerimizi görürüz. Sınıfın yakışıklısı Matkap Emre (M. Ali Alabora), her gece herkes uyuduktan onra okuldan kaçmakta ve sabaha karşı geri gelmektedir. Sınıf arkadaşları ise onun çok çapkın olduğunu düşünmekte ve dışardaki yaşadıklarını merak etmektedirler . Emre’nin aşık olduğu sevgilisi Arzu ise Emre’nin kendisi dışında neler yaptığını merak eder ve erkek kılığında okula kayıt yaptırır. Kız İsmail lakabı takılan Arzu’nun en büyük yardımcısı ise okul sahibi Deli Bedri’nin Hababam Sınıfı’nda okuyan oğlu Casus Ercü (Şafak Sezer)’dür. Olaylar Deli Bedri’nin okulu sattığını söylemesiyle tırmanır ve herkesi çok büyük bir bir süpriz bekler.

Hababam Sınıfı: Merhaba filmindeki karakterler

Mehmet Ali Erbil (Deli Bedri)
Halit Akçatepe (Güdük Necmi)
Hülya Koçyiğit (Fatoş Hoca)
Memet Ali Alabora (Matkap Emre)
Nehir Erdoğan (Arzu-İsmail)
Zeki Alasya (Boz Ali)
Çetin Çiftçioğlu (Hitit Besim)
Bülent Kayabaş (Şalter Haşmet)
Zihni Göktay (Üçbuçuk Yusuf)
Sümer Tilmaç (Sazan Kamil)
Hababam Sınıfı: Merhaba filmi nerede çekildi?
Hababam Sınıfı: Merhaba filmi için sözlükte neler dediler?
Hababam Sınıfı: Merhaba hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
hicbir zaman cekilmemis olmasi gereken bir film. bircok insanin hatirasina saygisizlik ettikleri asikardir. (bkz: cekilmemis olmasi gereken filmler)

kartal tibet in senaryosunu pek bir methettiği 2000 li yılların hababam yapıtı.
geçmişe saygı duymadan bazı başyapıtları taklit ederek para kazanmaya çalışma çabası.

Hababam Sınıfı: Merhaba filmi nerede çekildi?

16 Ocak 2004 tarihinde vizyona giren Hababam Sınıfı: Merhaba filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hababam Sınıfı: Merhaba filmi nerede çekildi?