Hadi Be Oğlum filmi nerede çekildi?

featured

Hadi Be Oğlum filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 16 Şubat 2018 tarihinde vizyona giren Dram türünde olan Hadi Be Oğlum nerede çekildi, Hadi Be Oğlum filmi oyuncuları kimler, Hadi Be Oğlum filmi konusu ne? İşte Hadi Be Oğlum hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Hadi Be Oğlum filmi oyuncuları

Bora Egemen yönetmenliğinde çekilen Hadi Be Oğlum filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Alihan Türkdemir, Yücel Erten, Feridun Düzağaç, Sezai Aydın, Cem Zeynel Kılıç, Yıldız Kültür, Cansın Özyosun, Ayşegül Kaygusuz, Mert Aygün, Anıl Kurtuldu, Samet Gürsel, Orçun Kaptan, Cansın Özyosun, İlkay Akdağlı, Erdoğan Aydemir, Suat Güzey, Ayşenur Yazıcıoğlu, Nuri Gökaşan, Durul Bazan, Suat Ay…

Hadi Be Oğlum filmi

Hadi Be Oğlum konusu Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe’ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bir çocuk değildir. Oğluyla bağ kurmaya çalıştıkça daha da yalnız hisseden Ali’nin en büyük isteği ise, oğlunun onu anladığını bilmektir. Babasının, annesinin ve sevdiği kadının anılarının yükünü de içinde taşıyan acılı babanın oğluna duyduğu sevgi, ikisinin de hayatını şekillendirecektir.

Hadi Be Oğlum filmindeki karakterler

Kıvanç Tatlıtuğ (Ali)
Büşra Develi (Leyla)
Alihan Türkdemir (Efe)
Yücel Erten (Haşmet Ali’nin Babası)
Feridun Düzağaç (Kendisi)
Sezai Aydın (Halıcı Kamil)
Cem Zeynel Kılıç (Kuyumcu Murat)
Yıldız Kültür (Güner)
Cansın Özyosun (Nergis)
Ayşegül Kaygusuz (Kadın)
Hadi Be Oğlum filmi nerede çekildi?
Hadi Be Oğlum filmi için sözlükte neler dediler?
Hadi Be Oğlum hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
kıvanç mıvanç bir yana, bora egemen’in yönetmenliğini yapacak olması beni çok heyecanlandırıyor. kendisinden beklentimiz bir bilim kurgu filmiyle sinema salonlarına girmesiydi ama olsun, onun renk paletini görecek olmak bile insana yetiyor.

ilk teaserını izlerken bile burnumun direği sızlayıp göz yaşlarıma hakım olamıyorken filmi nasıl izleyeceğimi düşünüyorum. babası, annesi ve sevdiği kadının acıları altında boğulan balıkçı bir babanın iletişim sorunları olan oğlunun bakımını üstlenmesi ve ona duydugu sevgiyi konu alan filmdir.

Hadi Be Oğlum filmi nerede çekildi?

16 Şubat 2018 tarihinde vizyona giren Hadi Be Oğlum filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hadi Be Oğlum filmi nerede çekildi?