Hakim Ziyech Galatasaray’a Geliyor

Hakim Ziyech Galatasaray’a Geliyor

Galatasaray, transfer sezonunda bombayı patlattı! Sarı-kırmızılılar, Chelsea’nin yıldız futbolcusu Hakim Ziyech’i kadrosuna kattı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Faslı oyuncu, sağlık kontrolünden geçmek üzere Türkiye’ye geliyor. Ziyech’in transferi, Galatasaray taraftarlarını sevince boğdu.

Galatasaray, bu sezon Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi verirken, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, birçok yıldız ismi renklerine bağlarken, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Milot Rashica’yı Beşiktaş’a kaptırmanın üzüntüsünü yaşamıştı. Bu durumu unutturmak isteyen Galatasaray yönetimi, sürpriz bir isimle anlaşma sağladı.

İngiltere’nin önde gelen haber kaynaklarından Guardian’ın haberine göre; Galatasaray, Chelsea’nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech’i transfer etti. Ziyech’in sağlık kontrolünden geçmek üzere Türkiye’ye geldiği belirtildi. Guardian’ın futbol muhabiri Jacob Steinberg, “Hakim Ziyech, Galatasaray’a transfer olmak için Chelsea’den ayrılacak gibi görünüyor. Yıldız oyuncu sağlık kontrolünden geçmek üzere Türkiye’ye gidiyor” şeklinde yazdı.

Ziyech’in transferi, Galatasaray taraftarlarını sevince boğdu. 30 yaşındaki oyuncu, Chelsea ile çıktığı 39 maçta 6 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. Ziyech, Fas Milli Takımı ile de 43 maça çıkarken, 17 gol ve 19 asist kaydetti. Ziyech’in Galatasaray formasıyla neler yapacağı merakla bekleniyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hakim Ziyech Galatasaray’a Geliyor