Hamdi Alkan’dan boşanan Selen Görgüzel Kuruçeşme’de görüntülendi

featured

Hamdi Alkan’dan boşanan Selen Görgüzel Kuruçeşme’de görüntülendi Hamdi Alkan’la 8 yıllık evliliğini noktalayan Selen Görgüzel, boşanma sonrası ilk kez önceki gün Kuruçeşme’de görüntülendi. Oyuncu, sorular üzerine “Süreçle ilgili konuşma yasağımız var” dedi.

Alkan’ın boşanma protokolü gereği Görgüzel’e New York’ta bir ev ve lüks bir otomobil verdiği öne sürülmüş, daha sonra o aracın 90 bin TL değerinde 2005 model bir Peugeot 206 olduğu ortaya çıkmıştı.

Görgüzel, aracı 85 bin TL’ye sattığı iddiası sorulunca “Arabayla ilgili konuşmayacağım ama evet sattım. Herkesin yolu açık olsun” dedi.

Görgüzel, boşanmalarına tiyatrodaki öpüşme sahnesinin yol açtığı iddiasına tepki gösterdi:

“Hiçbir alakası yok. Zaten beyefendi (Hamdi Alkan) beni bu sahnelere ve ezberime bir hoca olarak çalıştırmıştı. Evlilik bu, başlar biter. Sağlıklı olalım, gerisi hallolur.”

Aynı gün İstinye Park’ta görüntülenen Hamdi Alkan, “Hayat bu. Yaşanması gerekiyormuş, yaşandı ve bitti. Allah herkesin yolunu açık etsin” dedi. Oyuncu, boşandığı eşine bıraktığı ev ve araba sorulunca da “Dünya malı dünyada kalır, boş verin” demekle yetindi.

Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel Kuruçeşme'de görüntülendi

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hamdi Alkan’dan boşanan Selen Görgüzel Kuruçeşme’de görüntülendi