Hamza Dağ’dan Özel Kalem Açıklanması

featured

AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri sonrası gözaltına alınan Kürşat Ayvatoğlu’nun özel kalemi olduğu iddialarını yalanladı.

Hamza Dağ sosyal medya hesabından  “Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız.” açıklamasında bulundu.

Dağ  “Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz.” sözlerini söyledi.

Ankara’da lüks bir araçta uyuşturucu madde alınırken görüntülenen Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Ayvatoğlu’nun AK Parti İzmir Milletvekili, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ’ın özel kalemi olduğu iddia edilmişti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü “Bazı sosyal medya hesaplarında bir şahsın araç içerisinde uyuşturucu-uyarıcı madde kullanırken çekilmiş görüntülerinin paylaşılması üzerine; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.K.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, ghakkında adli tahkikat başlatılmıştır. ” açıklamasında bulundu.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hamza Dağ’dan Özel Kalem Açıklanması