Harun KOLÇAK

featured

Zengin koca avcısı, yedi kocalı yosmanın jet sosyete sayıldığı, Üç din değiştirip en sonunda filozof olmaya karar veren manken artığının televizyon kanallarında IŞİD çözümlemesi yaptığı, Satıcılıktan sabıkalı bir müptezelin cezaevi çıkışında kahramanlar gibi karşılandığı, Etek giyse değme kadınlara taş çıkarttıracak erkek müsveddelerinin sanat eleştirmenliği yaptığı, Sevgilisinin hesabında bir kaç on bin dolar olan her bed seslinin albüm çıkardığı,

Sesi bizim ceviz ağacındaki kargalardan daha kart olan bed seslilerin şarkı diye böğürdükleri zırvalıkların yüz binlerce kere dinlendiği, Dört kelimelik bir cümlenin iki kelimesini ingilizce söyleyince modern olduğunu zanneden tek hücrelilerin röportaj için randevu verdiği,Siyaset kurumunun maymunu mu, yoksa sanat camiasının soytarısı mi olduğu belli olmayan ”DOĞAN” görünümlü şahinin adamdan sayıldığı, Kaçakçının hayırsever, yalancının hatip, mafya babalarının vatansever, dolandırıcının beyefendi sayıldığı zavallı ülkemden bir de HARUN KOLÇAK geçti.

Babasının popülerliğiyle değil yaptığı iş ile kazandı konumunu. Her fani gibi geldi, kaldı, gitti. Fakat adını gönüllerimize silinmemecesine kazıdı. Allah rahmetiyle muamele buyursun.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Harun KOLÇAK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.