Hatay ve Sivas’taki Trafik Kazalarında Can Pazarı Yaşandı

featured

Hatay’ın Hassa ilçesinde tır ile çarpışan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Sivas’ta da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Hatay’ın Hassa ilçesinde Tayfur I. kontrolündeki 31 R 4479 plakalı tır ile Hüseyin Kekeç idaresindeki 31 NH 003 plakalı otomobil, Kırıkhan-Hassa kara yolu Kamışlar mevkisinde çarpıştı.

Üç Kişi Hayatını Kaybetti

Otomobil sürücüsü Kekeç ile aynı araçtaki Ebru Çaptır ve Semra Çaptır olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobildeki yaralılar Gamze Kekeç ve Ayşe Kekeç ise ambulanslarla Kırıkhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tır sürücüsü Tayfur I. gözaltına alındı. Kaza nedeniyle kara yolunda ulaşım bir süre aksadı.

Sivas’ta Feci Kaza

Mustafa Şahin (47) yönetimindeki 52 DL 686 plakalı otomobil, Sivas- Ankara kara yolunun Direkli-Bedirli kavşağında, Ünsal Güldemir’in (35) kullandığı 55 LN 789 plakalı otomobille çarpıştı. Şahin’in kullandığı otomobilde bulunan Ercan Saku olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücüler ile Şenol (35), Arzu ve Kumsal (3) Saku yaralandı. Kentteki hastanele kaldırılan yaralılardan Kumsal Saku da müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan Arzu Saku’nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hatay ve Sivas’taki Trafik Kazalarında Can Pazarı Yaşandı