Havalar soğuyor. Mevsim kışa döndü

featured

Havalar soğuyor. Mevsim kışa döndü. AKOM’dan İstanbul’da beklenen kuvvetli yağışla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, İstanbul’da güneyli yönlerden hafif esen rüzgarın, öğle saatlerinden itibaren kuzeyli yönlerden kuvvetlenmesi ve 40 ila 75 kilometre saat hıza ulaşmasının beklendiği bildirildi. Açıklamada sıcaklığın 5 ila 8 derece azalarak, bahar değerlerine gerileyeceği, il genelinde yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların yaşanacağı tahmin edildiği kaydedildi.

Ankara Valiliği Perşembe günü sabaha kadar şehrin yüksek kesimlerinde ve kuzey ilçelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğini açıkladı.

Çanakkale Boğazı ve adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş., bugün Kuzey Ege’deki hava muhalefeti sebebiyle Geyikli-Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada hattındaki bazı feribot seferlerini iptal ettiğini duyurdu. GESTAŞ’tan yapılan yazılı açıklamada, “Geyikli-Bozcaada hattında, Bozcaada’dan saat 20.00’de, Geyikli’den ise saat 22.00’de yapılması planlanan ve Kabatepe-Gökçeada hattındaki, Kabatepe’den saat 17.00 ve 21.00, Gökçeada’dan ise saat 19.00 ve 22.30 seferleri hava şartlarından dolayı iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Havalar soğuyor. Mevsim kışa döndü