• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Hayko Cepkin’den Danla Bilic açıklaması

featured

Hayko Cepkin’den Danla Bilic açıklaması Türkiye’nin sevilen müzisyenlerinden Hayko Cepkin, sosyal medya fenomeni Danla Bilic’e mikrofon uzatan Beyaz TV muhabirinin depremle ilgili sorularına tepki gösterdi.

Hayko Cepkin sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Muhabir herkesten önce süreci atlatmış normale dönmüş o kesin. Tüm sektör otururken o işinin başına geçmiş, ünlü kovalayıp tilki gibi keskin zekası ile laf bile çarpmış. Kendilerinin ne yaptığını fark edemez halde olup, başkalarına kusur yüklemeye çalışan tiyniyetsizler bunlar.”

muhabir herkesten önce süreci atlatmış normale dönmüş o kesin. Tüm sektör otururken o işinin başına geçmiş, ünlü kovalayıp tilki gibi keskin zekası ile laf bile çarpmış.Kendilerinin ne yaptığını farkedemez halde olup, başkalarına kusur yüklemeye çalışan tiyniyetsizler bunlar”

Ne Olmuştu?

Danla Bilic, dün akşam gittiği bir proje yemeğinin çıkışında Beyaz TV muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Beyaz TV muhabirleri, Hatay’da meydana gelen 6,4 ve 5,8 şiddetindeki depremler sırasında yemekte olan ve haberi aldığında yemekten ayrılan fenomene, “Gayet iyisiniz, bu süreci de gayet hızlı atlatıyorsunuz” dedi.

Maraş merkezli depremlerin ardından afet bölgelerine destek veren ve depremzede hayvanlarla ilgilenen fenomen, muhabirin sözlerine, “Yapabileceğim başka bir şey yok yardım etmekten başka, laf sokmanıza gerek yok. Laf sokacağınız son insan benim” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Daha sonra bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Bilic, tepkisini şu sözlerle sürdürdü:

“Röportajı Beyaz TV yayınlamadan ben yayınlıyayım. Sorumlulara uzatamayacağınız mikrofonları bize uzatıp ahkam kesmemeyi öğreneceksiniz! Sırası değil demem gereken her şeye tam sırası diyorum unutmamak için. Bir tarafınız yiyorsa bu soruları muhattabına sorun bir işin ucundan tutmaya çalışan kimseye değil. Bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi değil hele ki en küçüğünden en büyüğüne bizi ayırmaya bölmeye çalışan kimseye hiç değil.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hayko Cepkin’den Danla Bilic açıklaması