Hayvanseverlerin vicdanlarını kullanarak para topluyorlar

featured

Hayvanları kullanarak kendileri için para topluyorlar. Cumhuriyet gazetesi yazarı, Gazeteci Zülal Kalkandelen, geçtiğimiz günlerde Paw Guards isimli derneğin (Hayvanları Koruma Derneği) kurucusu Erkin Erdoğdu ile ilgili hukuksuzluk iddialarını köşe yazısına taşımış, hayvanseverlerin büyük tepkisine neden olmuştu.

Zülal Kalkandelen bugünkü yazısında Erkin Erdoğdu‘nun yakın arkadaşı olan Burak Arslan‘ın sosyal medya hesabından “Hayvanlara yardım edeceğiz” algısı oluşturarak para toplanmasını gündeme taşıdı.

Zülal Kalkandelen yazısında; ” Hakkında yakalama kararı olduğu bilinen Erdoğdu’nun yakın arkadaşı olan Burak Arslan ile ilgili çok sayıda iddia da gündemde. Bu ikili, 7 Mart 2022’de MHP Milletvekili Olcay Kılavuz’u TBMM’de ziyaret etmiş ve Kılavuz da birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak onları “ağırladığını” ve “sokak hayvanı sorununu” konuştuklarını duyurmuştu.

Oyuncu olarak tanınan Burak Arslan’ın kardeşi Buket Arslan ile birlikte Enigma Yapay Zeka Dijital Sanat Teknolojileri ve Film Yapım AŞ adlı bir şirketi var. Bu kişilerin dernek olmadıkları halde hayvanları kullanarak para topladıklarına dair şikâyetler bir süredir birçok kişi tarafından dile getiriliyor.”

Zülal Kalkandelen’nin yazısını okumak için; https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarlar/zulal-kalkandelen/hayvanlar-kullanilarak-toplanan-paralar-hakkinda-ihbar-2052526

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hayvanseverlerin vicdanlarını kullanarak para topluyorlar