Hazal Kaya Disney Karşısında Dilsizleşti

Hazal Kaya Disney Karşısında Dilsizleşti

Disney Plus’ın Atatürk dizisini yayınlamama kararı, sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Dizinin oyuncularından Hazal Kaya ise bu konuda pek de umursamadığını söyledi. Kaya, yakın arkadaşı Selahattin Paşalı ile birlikte Melike Şahin konserine katıldı. Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kaya, Atatürk dizisiyle ilgili açıklamada bulundu.

Kaya, dizinin Disney Plus yerine Fox Tv’de film olarak yayınlanacağı ve ardından sinemalarda gösterileceği haberlerine ilişkin şunları söyledi: “Konuya yorum yapacak kadar bilgim yok, olsaydı söylerdim. Bilmiyorum. Proje çekilirken çok heyecanlanmıştık, yakın arkadaşlarımız oynadı, ben izlemek istiyorum. Nerede, nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum.”

Atatürk dizisi, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını anlatan bir yapım olarak duyurulmuştu. Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı dizinin 2023 yılında Disney Plus’ta yayınlanması planlanmıştı. Ancak Disney Plus, geçtiğimiz günlerde yerli içeriklerini kaldırma kararı almış ve Atatürk dizisinin de platformlarında yayınlanmayacağını açıklamıştı. Bu kararın Ermeni lobisinin baskısı sonucu alındığı iddia edilmişti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hazal Kaya Disney Karşısında Dilsizleşti