Herkesin gözü önünde kız arkadaşını vurdu

featured

Herkesin gözü önünde kız arkadaşını vurdu. İstanbul’un Esenyurt ilçesinde Alpaslan Ç., metrobüsten inen Kader G.’yi ara sokağa zorla götürüp boynuna ateş ettikten sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ikiliden Kader G. hayatını kaybetti. Kader G.’nin ara sokağa zorla götürüldüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Turgut Özal Mahallesi 116 Sokak’ta meydana geldi. Kader G., Haramidere Sanayi Metrobüs Durağı’nın üst geçidinden indikten sonra Alpaslan Ç.’nin yanına geldi.

Alpaslan Ç., kolundan tutarak zorla ara sokağa götürdüğü Kader G.’nin boynun silahla ateş etti. Alpaslan Ç. ardından aynı silahla kendine ateş ederek, intihar girişiminde bulundu.

Herkesin gözü önünde kız arkadaşını vurdu

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olan iki kişiyi de hastaneye kaldırdı. Kader G., yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Alpaslan Ç.’nin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Daha fazal haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Herkesin gözü önünde kız arkadaşını vurdu