Hollywood’un Yıldız Oyuncusu Adan Canto Hayatını Kaybetti

Hollywood'un Yıldız Oyuncusu Adan Canto Hayatını Kaybetti

Adan Canto, “X-Men: Geçmiş Günler Gelecek”, “Ajan Oyunu” ve “Temizlikçi Kadın” dizilerindeki rolleriyle tanınan Meksikalı şarkıcı ve aktör, 42 yaşında hayatını kaybetti. Adan Canto’nun iletişim sorumlusu Jennifer Allen, oyuncunun apandisit kanserinden öldüğünü ve hastalığını gizli tutmayı tercih ettiğini açıkladı. Allen, “Adan’ın çok az kişinin gerçekten bildiği bir ruh derinliği vardı. Onu bir anlığına tanıyanlar sonsuza kadar değişirdi,” dedi.

Meksika’nın Ciudad Acuña şehrinde doğan ve Teksas’ta büyüyen Canto, kariyerine 16 yaşında şarkıcı-söz yazarı olarak Mexico City’ye giderek başladı. 2009 yılında Meksika dizisi “Estado de Gracia” ile televizyonda ilk çıkışını yaptı. Amerika’da ise 2013 yılında Fox TV kanalında yayınlanan Kevin Williamson’ın drama dizisi “The Follow”da Kevin Bacon ile birlikte rol aldı.

Hollywood’da Parlayan Yıldız

Canto’nun dikkate değer rolleri arasında “Designated Survivor”daki Başkan Yardımcısı Aaron Shore, “Narcos”taki Kolombiyalı politikacı Rodrigo Lara Bonilla ve “X-Men: Geçmiş Günler Gelecek”teki mutant Sunspot bulunuyor. Halle Berry’nin “Bruised” filmi ve “Agent Game”de de rol alan Canto, 2014’te ilk kısa filmini ve 2020’de Theo Rossi ile western tarzında bir kısa film yönetti. Fox’ta yayınlanan “The Cleaning Lady” dizisinde Armand Morales karakterini canlandıran Canto, hastalığı nedeniyle yapımda yer alamadı ancak ilerleyen zamanlarda diziye dönme umudunu koruyordu.

Canto’nun yakın çalışma arkadaşı Kiefer Sutherland, Instagram’da Canto için bir anma paylaşımı yaparak üzüntüsünü dile getirdi. Canto, hayatını kaybettiğinde 3 yaşında Roman Alder ve 18 aylık Eve Josephine adında iki çocuğu ve eşi Stephanie Ann Canto’yu geride bıraktı. Eşi Stephanie, Instagram hesabında “Ebedi hazinem Adan, yakında görüşürüz” mesajını paylaştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hollywood’un Yıldız Oyuncusu Adan Canto Hayatını Kaybetti