Hudutsuz Sevda Dizisi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey: Nerede Çekiliyor, Kimler Oynuyor, Ne Anlatıyor?

Hudutsuz Sevda Dizisi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey: Nerede Çekiliyor, Kimler Oynuyor, Ne Anlatıyor?

FOX TV’nin yeni dizisi Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu. Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri merak edilen detaylar arasında. Peki, Hudutsuz Sevda dizisi nerede çekildi, oyuncuları arasında kimler var? Hudutsuz Sevda konusu ve oyuncu kadrosu nedir? İşte dizinin tüm bilgileri:

HUDUTSUZ SEVDA NEREDE ÇEKİLDİ?

Hudutsuz Sevda dizisinin ilk bölümleri Artvin’de çekildi. Dizinin Karadeniz’de geçen hikayesi için Artvin’in doğal güzellikleri tercih edildi. Dizinin ilerleyen bölümlerinde ise İstanbul’da çekimlere devam edilecek.

HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI ARASINDA KİMLER VAR?

Hudutsuz Sevda dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Dizinin başrollerini Deniz Can Aktaş ve Miray Daner paylaşıyor. Deniz Can Aktaş, dizide Halil İbrahim karakterini canlandırırken, Miray Daner ise Zeynep karakterine hayat veriyor. Dizide ayrıca Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi usta oyuncular da rol alıyor.

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NEDİR?

Hudutsuz Sevda dizisinin konusu şöyle: Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz)’le evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep ( Miray Daner)’in çıkması ile tamamen değişecektir.

Hudutsuz Sevda dizisi, aşkın sınırları olmadığını anlatan bir hikaye sunuyor. Dizi, aynı zamanda bir uyarlama değil, orijinal bir senaryoya sahip. Dizinin yapımcılığını MedYapım üstlenirken, yönetmenliğini Murat Öztürk yapıyor. Senaryosunu ise Bahadır Özdener kaleme alıyor.

Hudutsuz Sevda dizisi, her Perşembe FOX TV’de yayınlanmaya devam edecek.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hudutsuz Sevda Dizisi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey: Nerede Çekiliyor, Kimler Oynuyor, Ne Anlatıyor?