“Hükümet İstifa” diye bağıran taraftarlara tehditler devam ediyor

featured

“Hükümet İstifa” diye bağıran taraftarlara tehditler devam ediyor. Fenerbahçe-Konyaspor ve Beşiktaş-Antalyaspor maçlarında taraftarların ‘hükümet istifa’ tezahüratları ülke genelinde büyük yankı buldu.

Konyaspor, Kayserispor, Alanyaspor ve Başakşehir, Çaykur Rizespor gibi birçok kulüp AKP hükümetine desteğini açıklarken, kulüplerin açıklamalarına taraftarlar ve siyasi isimlerde tepki gösterdi.

AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı da, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında AKP hükümeti aleyhinde tezahürat yapan taraftarları hedef aldı.

“Tribünleri eğer siyaset arenasına döndürecek olursak, işler çok karışır” diyen AKP’li Angı, şöyle konuştu:

*Her parti her maça doldurur taraftarını kendi sloganlarını atar, spor spor olmaktan çıkar. Bugüne kadar büyük hassasiyetler gösterildi.

*Sporun kendi mecrasında takımların centilmence yarışması gerekir. Stadyumlar kulüplerin elinden geldiğince güçlü olmak için çabaladığı arenalardır. Maalesef, acılar üzerinden tepinmekten keyif alan şahsiyetsiz yapılar oluşuyor.

*Buldukları fırsatı da orada toplanmış insanların içinde bir kıvılcım ateşliyorlar. Sanki hükümeti onlar yıkıp, onlar kuracak. Ya bir acı yaşanıyor.

*Bu acı için devlet tüm gücüyle orada, hükümet istifa etse ne olacak, farkındalar mı? Spora siyaset bulaşırsa spor spor olmaktan çıkar. Seyirciyi kimse manipüle etmemeli.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Hükümet İstifa” diye bağıran taraftarlara tehditler devam ediyor