Hükümet Kadın 2 filmi nerede çekildi? Hükümet Kadın 2 filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Hükümet Kadın 2 filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Hükümet Kadın 2 nerede çekildi, Hükümet Kadın 2 filmi oyuncuları kimler, Hükümet Kadın 2 nerede çekilmiştir, Hükümet Kadın 2 filmi konusu ne? İşte Hükümet Kadın 2 hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Hükümet Kadın 2 filmi oyuncuları

Sermiyan Midyat yönetmenliğinde çekilen Hükümet Kadın 2 filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Ercan Kesal, Mahir İpek…

Hükümet Kadın 2 konusu

Hükümet Kadın 2 konusu Hükümet Kadın 2’de ilk filmde yaşananların 7 yıl öncesine gidiyor; Xate ve kocası Aziz Veysel’in Faruk ile olan azılı mücadelesine tanık oluyoruz. Xate’in Güneydoğu’nun ilk kadın belediye başkanı olmasına henüz yedi yıl vardır ve şimdilik belediye başkanı Aziz Veysel’in eşi olarak yaşamaktadır. Faruk’un bitmek bilmeyen koltuk sevdasının kökeni de bu günlere dayanmaktadır. Xate, sıradan sabahlardan birinde Aziz Veysel’i evden uğurlarken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Bu kötü sürpriz de Xate ve Faruk’u bir kez daha karşı karşıya getirir. Daha da beklenmedik olanı ise tüm kasabalıyı şaşkına çeviren ‘erken seçim’ kararıdır.Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat’ın kendi babaannesinin yaşamından esinlenerek kaleme aldığı Hükümet Kadın filminde, Güneydoğu’nun ilk kadın belediye başkanı olan Zekiye Midyat’ın hikayesini izlemiştik. Devam filminin başrollerinde bir kez daha Demet Akbağ’ın ve Sermiyan Midyat yer alıyor.

Hükümet Kadın 2 filmi nerede çekildi?
Hükümet Kadın 2 filmi için sözlükte neler dediler?
Hükümet Kadın 2 hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
neden her yerde böyle bangır bangır, inanılmaz olay bir filmmiş gibi reklamı yapılıyor anlamıyorum. hangi kanalı açsam, bu filmin tanıtımı, oyuncuları vs.

tamam çok kötü olmayabilir ama sıradan, eğlenceli ve hoş vakit geçirmelik bir türk filmi işte.

dün akşam “demet akbağ var aabi” düz mantığıyla gittiğim film. kimi yerlerinde seviyesiz esprilerden ekşiyen suratımı başka yerlerde düzeltti.

tabi ki ortada pek spoilerlık bir durum yok ama, ne olur ne olmaz hani. azar işitmeyelim, atara gelenlerle uğraşmayalım.

— spoiler —

öncelikle fotoğraf çekme sahnesi müthişti gerçekten. içten güldüğüm sayılı sahnelerdendi.

bir diğer nokta ise müzikler. sanırım tek müzikle geçirmiş filmi. be birader, yöresel film çekiyosun. şive filan yaptırıyosun adamlara. yahu getir iki davul zurna be. zaten sınırda filmsin, vasatın altındasın. bak eleştiriler patır patır dökülmeye başlamış bile. oraya getireceğin birkaç parça canlı enstruman filmin havasına büyük etki eder ki bu konuyu açmışken eeyvah eyvah 2 deki sahneye selam çakmadan geçmeyelim. çok güzel bir örnek gerçekten

— spoiler —

sonuç olarak demet akbağ izlemeye gittim ve amacıma ulaştım. değdi mi, değdi.

Hükümet Kadın 2 filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Hükümet Kadın 2 filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hükümet Kadın 2 filmi nerede çekildi? Hükümet Kadın 2 filminin oyuncuları ve konusu.