Hüseyin Baş Altılı Masa’ya alındı mı?

featured

BTP lideri Hüseyin Baş Fox TV’deki katıldığı programda Altılı Masa’ya katılmak istediğini söylemiş, akabinde İYİ Parti lideri Meral Akşener ile biraraya gelmişti. Akşener, teklifi Altılı Masa’ya getireceğini açıklayıp Baş’a yeşil ışık yakmıştı. Bugün toplanan Altılı Masa toplatısında Baş’a verilecek cevap merak ediliyordu…

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde yapılan ‘Altılı Masa’ toplantısında BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın ittifaka katılma talebi de görüşüldü.

Görüşme sonrası yapılan ortak açıklamada BTP’nin adı anılmadan ittifakın altı parti olarak devam edeceği şu ifadeler ile vurgulandı:

“Bugün Altılı Masa’nın genişlemesiyle ilgili önerileri de görüştük. Bizler toplumu en geniş yelpazede temsil eden ve 85 milyon vatandaşımızın tamamını kucaklayan bir anlayışla 12 Şubat 2022’de tarihi bir ilke imza attık. Belirlediğimiz ortak ilke ve değerler zemininde beraber çalışma kültürü oluşturduk. Çalışmalarımızı planlı ve programlı bir biçimde sürdürüyoruz. Altı siyasi parti olarak bu çalışmalarda büyük bir mesafe kaydettik ve bundan sonraki süreçte de Altılı Masa zemininde en kısa zamanda bu çalışmaları tamamlamaya odaklandık”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hüseyin Baş Altılı Masa’ya alındı mı?