İBB Genel Sekreter Yardımcısı’ndan ahlaksız sözler

featured

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli, İSMEK’in kadın bölge sorumlularıyla yaptığı toplantıda ahlaksız sözlere imza attı. Şişli, bekar olanların ellerini kaldırmalarını istedi. Daha sonra erkek müdüre dönerek, “Bunları akşam itfaiyecilerle buluşturun. Bir gece düzenleyin ne bu böyle herkes bekar” şeklinde ahlasız ifadeler kullandı.

Bekar Kadınları Hedef Aldı
Yeni Şafak’a ulaşan ve yapılan toplantıda yer alan kadın yöneticiler Yeşim Meltem Şişli’nin bekar kadınlara yönelik kullandığı çirkin ifadeleri anlattı. Kadın personel maruz kaldıkları baskıyı şu ifadelerle dile getirdi: “İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli, göreve geldikten kısa süre sonra benim de aralarında bulunduğum 20 kadın İSMEK bölge yöneticileriyle bir toplantı düzenledi.”

Namusumuza Dil Uzattı
“Toplantı esnasında kaçımızın evli kaçımızın bekar olduğunu sordu. Bekar olan kadınlar el kaldırdı. Şişli toplantıda yer alan erkek müdüre dönerek, ‘Bunları akşam itfaiyecilerle buluştursanıza. İtfaiyecilerle bir gece düzenleyin ne bu böyle herkes bekar…’ cümlesini kurdu.” Şişli’nin kullanıdığı cümle karşısında içeride bulunan tüm kadınların ne diyeceğini bilemediğini ifade eden mağdur kadın, “Bu çirkin ithamı bir kadının bir başka kadına nasıl söylediğini bilemiyoruz. Bizim ahlak ve namusumuza dil uzatmaktır” dedi. Toplantıya katılan 2 yönetici daha Şişli’nin çirkin ifadeler kullandığını doğruladı.

İBB’den Açıklama Yok
Konuyla ilgili haberlerin gündeme gelmesinin ardından İBB’den herhangi bir açıklama yapılmadı. Genel kanı, Yeşim Meltem Şişli’nin istifasının isteneceği yönünde.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İBB Genel Sekreter Yardımcısı’ndan ahlaksız sözler