İçimdeki Hazine filmi nerede çekildi? İçimdeki Hazine filminin oyuncuları ve konusu.

featured

İçimdeki Hazine filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Gerilim türünde olan İçimdeki Hazine nerede çekildi, İçimdeki Hazine filmi oyuncuları kimler, İçimdeki Hazine nerede çekilmiştir, İçimdeki Hazine filmi konusu ne? İşte İçimdeki Hazine hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

İçimdeki Hazine filmi oyuncuları

Hakan Gürtop yönetmenliğinde çekilen İçimdeki Hazine filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Melis Cemre Çınar, Demir Karahan, Levent Sülün, Güner Özkul…

İçimdeki Hazine konusu

İçimdeki Hazine konusu Genç bir kadın olan Sema, soyundan geldiği Ayda ailesinin son ferdidir. Sema için şu dönemler zorlu dönemlerdir çünkü kendisi için çok değerli olan babasını yeni kaybetmiştir. Yasa boğulan Sema, babasının ölümü üzerine yıkılır. Cenaze için İstanbul’a dönen genç kadın, köklerini hissetmeye başlar ve cenaze merasiminden sonra aile konağına tekrar yerleşir. Ancak hayatındaki değişiklikler bununla sınırlı kalmaz. Yeni bir düzen kurmaya çalışan Sema’nın hayatı kendisine gönderilen bir belgeden sonra bambaşka bir hal alır. Belge ile birlikte kendisini bilinmeyen bir dünyanın içerisinde bulan Sema bu gizemli belgenin sırrını çözebilecek midir?… Hakan Gürtop’un yönetmen koltuğuna oturduğu yerli gerilim filmi İçimdeki Hazine’nin başrolünde Melis Cemre Çınar yer alıyor. Kadrosunda Demir Karahan, Levent Sülün ve Güner Özkul’un da yer aldığı filmin senaryosunda Coşkun Çokyiğit’in imzası yer alırken, müzikler ise sevilen müzisyen Ferhat Göçer’e ait.

İçimdeki Hazine filmi nerede çekildi?
İçimdeki Hazine filmi için sözlükte neler dediler?
İçimdeki Hazine hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
“içimdeki hazine, otizm spektrum bozukluğu, down sendromu ve öğrenme zorlukları yaşayan çocukların eğitimine dijital destek için çocuk psikologları ve eğitmenler gözetiminde geliştirilmiş, uluslararası sertifikalı bir eğitici oyun uygulamasıdır.” ücretsizdir.
ayrıntılı bilgi ve indirmek için

İçimdeki Hazine filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren İçimdeki Hazine filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İçimdeki Hazine filmi nerede çekildi? İçimdeki Hazine filminin oyuncuları ve konusu.