D-Q_yMGXsAA8U7R

İkitelli’de Gerçekten Suriyeli Asıldı Mı?

İstanbul İkitelli‘de Suriye uyruklu olduğu iddia edilen bir kişinin, 5 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiaları sonrası, kalabalık bir grup ilçe karakolu önünde toplandı ve tepki gösterdi. Sonrasında olaylar büyüdü. Suriyeliler ile vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Polis olaya hızla önlem almaya başladı. Ayrıca bir Suriyeli’nin vatandaşlar tarafından asıldığı iddia edilerek bu olaya ait bir görüntü yayınlandı. Bu bilgi ise kesinleşmiş değil.

İlgili Haber  "İkitelli'de Suriyeli Asıldı" İddiasının Görüntüsü Paylaşıldı

Güncelleme
Olayların dinmesiyle birlikte, iddialar da netleşti. Sözcü gazetesinin emniyet kaynaklarından aldığı bilgiye göre: “12 yaşında Yabancı uyruklu bir çocuk evinin camından, 12 yaşındaki başka bir kız çocuğuna camdan ‘gel gel’ der. Konu sadece bundan ibaret, herhangi bir fiziki temas taciz olayı söz konusu değildir” denildi. Emniyet güçleri karakol ve çevresinde güvenlik önlemlerini arttırırken, bir kişinin de gözaltına alındığı bilgisi verildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İkitelli’de Gerçekten Suriyeli Asıldı Mı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.