İmamoğlu’ndan “Değişim” Toplantısı Açıklaması

İmamoğlu’ndan “Değişim” Toplantısı Açıklaması

CHP’de “değişim” hareketinin öncüsü olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, partinin yetkili isimleriyle online bir toplantı yaptı. Toplantının bir kısmı sosyal medyada yayınlandı. Toplantıda İmamoğlu, partinin durumu ve geleceği hakkında görüşlerini paylaştı.

İmamoğlu, Emirgan Korusu’nda düzenlenen 125 İETT Otobüsü Temini Sözleşme Töreni’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantının internete sızdırılmasıyla ilgili soruya şu şekilde cevap verdi: “Partimin mevzuları partililerle konuşulur. Partinin yöneticileriyle konuşulur, parti meclisi üyeleriyle konuşuluyor, partinin eski yeni milletvekilleriyle konuşulur. İlçe başkanlarıyla, il başkanlarıyla konuşulur. Dolayısıyla bundan daha doğal bir şey yoktur.”

İBB Başkanı, toplantının gizli olmadığını, seçimden bu yana 200’e yakın benzer toplantı yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi. “Hiçbir gizli tarafı yok. Konuşulan mevzular partinin konularıdır.” diyen İmamoğlu, toplantıyı sızdıranın kim olduğunu bulacaklarını ifade etti. “Onu araştıracağız, bakacağız, ne olmuş, nasıl olmuş… Bunu seven kimler var. Partinin içinden mi var, dışından mı var. Ona da bakacağız ama biz partimizle ilgili mevzuları partimizin yetkilileriyle çekinmeden, açık ve seçik kalbimizde ne varsa bir arada bir aile meselesi gibi konuşuyoruz, konuşmaya devam edeceğiz. Oradan sağlıklı kararlar çıkması için de yapılan her işlemi takip edeceğiz.” şeklinde konuştu.

İmamoğlu, CHP’nin değişimi için çalıştıklarını ve partinin güçlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İmamoğlu’ndan “Değişim” Toplantısı Açıklaması