İngiltere’de Gizemli Deniz Canlıları Sahile Vurdu.

featured

İngiltere’de bir plajda sahile vuran binlerce küçük gizemli canlı görenleri hayrete düşürdü. Deniz canlılarının aslında gemilerin altına yapışarak hayatını devam ettiren midyeye benzer bir tür olduğu açıklandı.

Sahilde birbirine yapışık halde oldukça büyük bir görünüm sergileyen deniz canlılarının ne olduğu anlaşıldıktan sonra bölgede yaşayanlar rahat bir nefes aldı.

İngilizler için oldukça garip olan bu canlı, aynı zamanda İspanyollar için oldukça lezzetli bir yiyecek. Galler’de sahile vuran canlıların aslında çok daha büyük bir bütünün sadece bir parçası olduğu düşünülüyor. Ürpertici yaratıklar kaz gagasına benzetiliyor.

Diğer ülkelerin yabancı olduğu garip canlılar, Portekiz ve İspanya için oldukça alışılmış canlılar. İngiltere sahillerine vuran binlerce yapışık bu canlılarla benzer bir görüntü geçtiğimiz yıl Yeni Zelanda’da yaşanmıştı. Sosyal medyada yayılan görüntüler şaşkınlık yaratmıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İngiltere’de Gizemli Deniz Canlıları Sahile Vurdu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.