instagram hareket yüklenemedi

featured

instagram hareket yüklenemedi Instagram’da kullanıcıları sıklıkla bu hatayla karşılaşıyor. Sorunun kaynağı instagram kaynaklı olarak düşünülse de işin aslı farklı… Kullanıcılar bu bölüme girdiklerinde bir süre bekliyor ve ‘Hareket Yüklenemedi’ hatasıyla karşılaşıyor. Bu hata büyük oranda internet bağlantınızdaki problemden dolayı kaynaklanıyor.

Hatayla karşılaştığınızda telefon veya tabletinizin internet ayarını kontrol edin, Wifi (Kablosuz Ağ) bağlıysanız, bağlantıyı kesip tekrar deneyin. Veya 3G/4G Veri bağlantısıyla internete bağlanın…

instagram hareket yüklenemedi

Hata sanki internette erişiminiz yokmuş gibi davranıyor. Anlayacağınız serverlara erişimde sıkıntı oluştu. Türkiye dahil önemli bazı ülkelerde instagram’ a kısa süreliğine ara ara erişim sorunu görüldü. UYARI: Hatanın kullanıcılar kaynaklı olmadığını belirttik. Beklemeniz gerekmekte. İlerleyen saatler veya bir gün geçtiğinde devam eden hatalar için aşağıdakiler denenebilir. Bize yazmak isterseniz detaylı ekran görüntülü yorum bırakınız. Hareket yüklenemedi instagram çözümü Uygulamadan video ve fotoğraf gitmiyor ve gönderilemedi hatasıyla karşılaşanlar ilerleyen saatlerde deneyerek erişim yaptıklarını gördüler. Olurda hala bu sorunla karşılaşanlar varsa kısa olarak bazı önerilerde bulunacağız. İlk denemeniz cihazı kapatıp açmak. Başka instagram hesabınız varsa onlada deneyin. Başkasının hesabı olabilir. Telefonu değiştirip başka cihalarda deneyin. İnternet’ e erişimi mobil veri / hücresel ağ yani operatörden yapanlar wifi üzerinden denesin. Yapanlar ise tam tersini denesinler. VPN özelliği olan tarayıcıları deneyiniz. Örnek Zenmate, Opera veTunnerbear. Her zamanki gibi DNS de denenebilir. Instagram uygulamasını silip yeniden yükleyiniz. Uzun zamandır hata devam ediyorsa örnek günler haftalar… telefonda sorun varsa cihazı sıfırlayın. Hesapta sorun varsa instagram hesap dondurma yapınız. 24 Saat bekleyip açınız.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
instagram hareket yüklenemedi