İşsiz genç babasını öldürdü

featured

İşsiz genç babasını öldürdü. İstanbul’da olay, Eyüpsultan’da meydana geldi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun yaptığı habere göre, hastaneden gelen bilgi üzerine polis harekete geçti.

Bıçaklanarak hastaneye kaldırılan 49 yaşındaki Kenan Aydın’ın hayatını kaybettiği bilgisi üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Polis soruşturmasının ardından yaralı olarak hastaneye getirilen Kenan Aydın’ın, oğlu tarafından öldürüldüğü tespit edildi.

Olaydan sonra kaçtığı belirlenen Mert Can Aydın’ın yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmayla şüpheli Mert Can Aydın, Fatih’te polis ekipleri tarafından yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde ifadesi alınan şüpheli Mert Can Aydın, cinayeti itiraf etti. Verdiği ifadesinde, Ayvansaray Üniversitesi grafik tasarım bölümünü okuduğunu ancak okulu birinci sınıftan terk ettiğini anlatan zanlı, “İşsizdim. Herhangi bir işte çalışmadığım için tartıştık” dedi. Zanlı, çıkan tartışmada babasını bıçakladığını söyledi.

Geçmişte uyuşturucu kullandığını anlatan şüphelinin daha önce de babasını yaralama girişimi olduğu ortaya çıktı. Babasının bu olayla ilgili herhangi bir şikayette bulunmadığı öğrenildi.

Psikolojik sorunlarının olduğunu anlatan şüpheli, tedavi görmediğini de ifadesine ekledi. Soruşturmanın ardından katil zanlısı Mert Can Aydın adliyeye sevk edildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İşsiz genç babasını öldürdü