İstanbul Avcılar’da Iraklı Adamın Parasını ve Köpeğini Çaldılar

İstanbul Avcılar'da Iraklı Adamın Parasını ve Köpeğini Çaldılar

İstanbul Avcılar’da, Irak uyruklu bir adamın evine giren 6 Filistinli şüpheli, ev sahibinin el ve ayaklarını bağlayıp değerli eşyalar ile köpeğini çaldı. Olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve şüpheliler kısa sürede yakalandı.

Avcılar, Denizköşkler Mahallesi’nde gerçekleşen dramatik bir olayda, Iraklı Ali Hameed’in evine giren 6 Filistinli, onu evinde elleri ve ayakları bağlanmış halde bırakarak etkisiz hale getirdiler ve evde bulunan değerli eşyaları; toplamda 3 bin dolar, 2 bin lira, ziynet eşyaları, saatler ve kredi kartlarını çaldılar. Hameed’in köpeğini de alıp olay yerinden hızla ayrıldılar.

Hameed, bir süre sonra kendi çabalarıyla bağlarını çözerek polisi aradı. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, Hameed’in ifadesiyle harekete geçti. İki gün süren güvenlik kamerası incelemeleri sonucunda, şüphelilerin Ambarlı Mahallesi’nde bir binaya girdikleri belirlendi.

Polis ekipleri, belirlenen adreste düzenledikleri operasyonla S.A., M.A., A.A., H.A., N.E.G ve A.G. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Yapılan aramalarda, çalınan eşyaların yanı sıra çeşitli uyuşturucu maddeler de bulundu. Şüphelilerin kaçış anları, bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yakalanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İstanbul Avcılar’da Iraklı Adamın Parasını ve Köpeğini Çaldılar