İstanbul’da Ev Sahibinden Kiracı Kızlara Cinsel Taciz

featured

Ev fiyatlarının yükselmesiyle birlikte ev sahibi – kiracı haberleri oldukça arttı. Benzer bir skandal da İstanbul’da patladı. İddiaya göre 3 kız kardeşin yaşadığı evin sahibi İbrahim T. ev kirasını arttırmak istedi. Ancak sözleşmeye göre fazla olan artışı kabul etmeyen kardeşlerin çilesi o gün başladı.

Sinem’in ifadesine göre ev sahibi ve oğlu Ertuğrul T. önce kapı tükürüp geçmeye, daha sonra üst kattan halı silkelemeye başladı. Evden çıkmaları için başlayan bu mobbing hareketlerine en son cinsel taciz eklendi. Sinem’in iddiasına göre İbrahim T. ve Ertuğrul T. Sinem’in eve geliş saatini bildiği için bu saatlerde apartman önünde bekleyip Sinem ve kardeşlerine cinsel tacizde bulunuyor. 10 yaşındaki en küçük kardeşin yaşanan taciz olayları sonrasında psikolojisinin bozulduğu, bir haftadır okula gitmediği belirtildi.

Sinem, olayların ardından kamera kayıtlarını ortaya çıkardı. Kamera kayıtlarında İbrahim T.’nin Sinem’in dairesine karşı cinsel organıyla oynadığı gözüküyor. Yine başka bir kamera kaydında oğlu Ertuğrul T’nin hakaret ve tehditi görünüyor.

Kız kardeşler yaşanan taciz olayları sonrasından ev sahibi hakkında suç duyurusunda bulunduysa da mahkeme olaya takipsizlik kararı verdi. Can güvenliğinin bulunmadığını belirten kardeşler yetkililerden yardım bekliyor.

Ev Sahibinden Üç Kız Kardeşe Cinsel Taciz’in Görüntüleri

Haber : İsmail Akgöz

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İstanbul’da Ev Sahibinden Kiracı Kızlara Cinsel Taciz