İstanbul’da Metrobüste Tacizciye Linç Girişimi

İstanbul'da Metrobüste Tacizciye Linç Girişimi

İstanbul’da üniversiteli Türkmenistan uyruklu M. A. (20), okula gitmek için bindiği metrobüste tacize uğradı. Tacizci Bekir B., genç kızın bağırması üzerine metrobüstekiler tarafından linç edilmek istendi. Olay, Sefaköy durağında polise intikal etti.

Olay, Salı günü sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Haramidere’den metrobüse binen M. A., oturduğu yerde bacağına bir sıcaklık hissetti. Etrafına baktığında, yanında ayakta duran Bekir B.’nin kendisini taciz ettiğini fark etti. Olayın şokunu yaşayan M. A., “Ne yapıyorsun?” diye bağırdı. Bu sırada Bekir B., arkaya doğru kaçmaya çalıştı.

M. A.’nın çığlıklarını duyan metrobüsteki diğer yolcular, durumu anlayınca Bekir B.’ye saldırdı. Tacizci, metrobüstekilerin yumruk ve tekmelerine maruz kaldı. Şoförün polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Bekir B.’yi gözaltına aldı. M. A. ve olaya tanık olanlar da emniyete giderek şikayetçi oldu.

Tacizci Bekir B.’nin emniyetteki işlemleri sürerken, M. A.’nın ise psikolojisinin bozulduğu öğrenildi. Genç kız, yaşadığı korkunç olayı şöyle anlattı: “Ben burada yabancı bir öğrenciyim. Bu şoku hala atlatamıyorum. Çok korktum. Bu işin peşini bırakmayacağım. Bana sonrasında ‘Bu işi parayla halledebilir miyiz?’ diye sordu. Ben onun parasını istemiyorum. Bütün kıyafetlerim poliste. Çok kötü oldum. Ben yaşadım, başkası yaşasın istemiyorum.”

Tacizci Bekir B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İstanbul’da Metrobüste Tacizciye Linç Girişimi