İstanbul’da Turist Çiftten Fahiş Fiyat İsteyen Taksici

İstanbul'da Turist Çiftten Fahiş Fiyat İsteyen Taksici

İstanbul’da tatil yapan bir turist çift, ülkelerine dönmek için taksiye bindikleri sırada taksicinin kendilerini dolandırmaya çalıştığını iddia etti. Turist çift, yaşadıkları olayı cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Olay, iddiaya göre; 25 Eylül 2023 tarihinde Eminönü’nde meydana geldi. Turist çift, İstanbul Havalimanı’na gitmek için Mecidiyeköy’den metroyu kullanmayı planladı. Eminönü’nden taksiye binen çift, taksiciyle 600 TL karşılığında anlaştıklarını söyledi. Ancak taksici, taksimetreyi açmadan Mecidiyeköy’e getirdiği çiftten 900 TL talep etti. Bu duruma tepki gösteren turist çift, taksiciyle tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında turistler, cep telefonu kamerasını açarak yaşananları kaydetmeye başladı. Görüntülerde, sağ kolunun alçılı olduğu görülen taksicinin İngilizce olarak turistlerden para istediği duyuluyor. Taksici, “Hayır 600 lira değil. Niçin 600 lira? Size söyledim paramı verin” diye konuşuyor. Turistler ise taksicinin kendilerini kandırdığını ve fazla para istediğini söylüyor.

Görüntülerde ayrıca, taksicinin araçtan indikten sonra da turist çifte bağırdığı görülüyor. Taksici, “1 saat 30 dakika. 40 dakika havalimanı. Anladın mı beni?” diye soruyor. Turistler ise taksicinin ısrarına dayanamayarak yanlarında bulunan 760 TL’yi veriyor ve bavullarını alarak uzaklaşıyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İstanbul’da Turist Çiftten Fahiş Fiyat İsteyen Taksici