İstanbulkart destek avans başvurusu nasıl yapılır?

featured

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bu zor günler geçiren İstanbullulara azda olsa nefes aldıracak destek avans projesini hayata geçirdi. İBB iştiraki olan BELBİM AŞ ile DenizBank iş birliğiyle, İstanbulkart sahiplerine aylık 100 TL geri ödemeli 600 TL ya da 1200 TL faizsiz, masrafsız destek avans imkanı sunmakta.

Destek avans adı altında hayata geçirilen bu sosyal proje kapsamında kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanan vatandaşlar, 12 aya kadar vade ile 1200 liraya varan miktarda nakit destek alabilecek. DenizBank’ın değerlendirmesi sonucunda bankanın müşterisi olan ya da olmayan herkes bu destek avanstan yararlanabilecek.

Destek Avans, vatandaşların İstanbulkartlarına yatacak. Kullanılan avans; ulaşım başta olmak üzere kafe-restoranlarda, online alışverişlerde, marketlerde, Halk Bakkallarda, akaryakıtta ve İstanbulkart’ın geçtiği daha binlerce noktada rahatlıkla kullanılabilecek.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, okulların açılmasıyla birlikte aile bütçelerinin zorlandığı günler yaşandığını belirterek, İstanbulluların bu sıkışık dönemde nefes almalarını sağlayacak bir işbirliği geliştirdikleri dile getirdi.

İmamoğlu, “İstanbul’da ihtiyaç sahipleri bir parça rahat nefes alsın. Hiç kimse ekonomik zorluklar karşısında kendini çaresiz hissetmesin. Özlemimiz ve gayretimiz budur” dedi.

İstanbulkart destek avans başvurusu nasıl yapılır?

– Destek Avans’a başvurmak için İstanbulkart’ınızın kişiselleştirilmiş olması gerekmektedir.
– İndirimli ve ücretsiz kartlar kişiselleştirilmiş olduğu için yeni bir işlem yapılmasına gerek yoktur.
– Başvuru sürecinizi başlatmak için https://kartsorgu.istanbulkart.com.tr/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İstanbulkart; İstanbul’da yer alan zincir marketlerde (A101, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK), Multinet’in geçerli olduğu binlerce noktada (restoran, kafe, market), SeaLife, Madamme Tussauds ve Legoland gibi kültürel noktalarda, Getir’de, İSPARK otoparklarında, İş Bankası fiziksel POS’larının bulunduğu her yerde (akaryakıt, perakende mağazacılık, şehirlerarası ulaşım vb) ve Maximum Mobil’de ödeme aracı olarak kullanılabilmektedir.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İstanbulkart destek avans başvurusu nasıl yapılır?