Nagehan Alçı Kimdir?

featured

Yazısı gündemde bomba etkisi yaratan Nagehan Alçı kimdir?

İstanbul Erkek Lisesi’nden mezun olan Alçı daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler Bölümü’nde öğrenimini tamamladı. Gazetecilik hayatına Hürriyet gazetesinin dış haberler servisinde staj yaparak başladı. Daha sonra 32. Gün programında devam etti.

Nagehan Alçı, Show TV dış haberler bölümünde çalıştı, Irak Savaşı sırasında eş zamanlı çeviriler yaptı, sonrasında 2007 yılı itibariyle Akşam gazetesine geçerek burada köşe yazarlığı yapmaya başladı. SkyTürk TV‘de Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut ile ‘Sosyal Bilgiler’ adlı bazı belgeseller hazırladı. Aynı zamanda Kanaltürk‘te Kısa bir süre Pelin Batu ile birlikte ‘Sınırsız’ adlı programda yorumculuk yaptı. Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Daha sonra Kanal 24’te ‘Nerede Kalmıştık’ programında sunucu ve yorumcu olarak görev yaptı.

2011 yılından itibaren ise Beyaz TV’de ‘Medcezir’ programında ve CNN TÜRK‘te ‘Dört Bir Taraf’ programında yorumculuk yapmaya devam ediyor. Nagehan Alçı, , Almanca ve İspanyolca biliyor. Az derecede de Fransızca ve Arapça bilmektedir.

Nagehan Alçı, 27 Aralık 2010 tarihinde köşe yazarı ve televizyoncu Rasim Ozan Kütahyalı ile evlendi. 7 Temmuz 2013 tarihinde Birinin ismi Betül Yasemin öbürünün ismi Ayşe Ela olan ikiz kız çocukları oldu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nagehan Alçı Kimdir?