İtlaya'nın Ünlü Restoranında Garsonlar Müşterileri Hastanelik Etti

İtlaya’nın Ünlü Restoranında Garsonlar Müşterileri Hastanelik Etti

İtalya’nın en ünlü restoranlarından birinde yaşanan kavga, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Müşteriler ile garsonlar arasında çıkan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Garsonların müşterileri tekme tokat dövdüğü anlar, bir başka müşteri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz hafta Roma’da bulunan La Pergola adlı restoranda meydana geldi. İddiaya göre, restoranda yemek yiyen bir grup müşteri, garsonlardan masalarının silinmesini istedi. Ancak garsonlar bu isteği reddetti ve müşterilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine diğer garsonlar da olaya dahil oldu ve müşterileri darp etmeye başladı.

Restoranda büyük bir kargaşa yaşanırken, diğer müşteriler de panik içinde kaçmaya çalıştı. Kavga sırasında masalar, sandalyeler ve tabaklar da havada uçuştu. Olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları ayırmakta güçlük çekti. Kavgaya karışan 4 garson ve 3 müşteri gözaltına alındı.

Restoranın sahibi ise yaşananlardan dolayı özür diledi ve olayın sorumlularının cezalandırılacağını söyledi. Restoranın müdavimleri ise böyle bir olayın yaşanmasına şaşırdıklarını belirtti. La Pergola, İtalya’nın en prestijli restoranlarından biri olarak biliniyor ve Michelin yıldızına sahip.

Sosyal medyada paylaşılan kavga görüntüleri ise binlerce yorum ve beğeni aldı. Bazı kullanıcılar garsonların tutumunu eleştirirken, bazıları da müşterilerin haklı olduğunu savundu. Bazıları ise olayın komik yanını bulmaya çalıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İtlaya’nın Ünlü Restoranında Garsonlar Müşterileri Hastanelik Etti