İyi Aile Çocuğu filmi nerede çekildi? İyi Aile Çocuğu filminin oyuncuları ve konusu.

featured

İyi Aile Çocuğu filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan İyi Aile Çocuğu nerede çekildi, İyi Aile Çocuğu filmi oyuncuları kimler, İyi Aile Çocuğu nerede çekilmiştir, İyi Aile Çocuğu filmi konusu ne? İşte İyi Aile Çocuğu hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

İyi Aile Çocuğu filmi oyuncuları

Osman F. Seden yönetmenliğinde çekilen İyi Aile Çocuğu filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kemal Sunal, Sevil Üstekin, Ali Şen, Nubar Terziyan…

İyi Aile Çocuğu konusu

İyi Aile Çocuğu konusu İyi Aile Çocuğu, tek yumurta ikizi olup birbirlerinden haberdar olmayan iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Tek yumurta ikizi olan Kemal ile Cemal, birbirlerinin varlığından haberdar olmayan iki adamdır. Doğdukları gün anne ve babalarının öldürülmesi üzerine cami avlusuna bırakılan Kemal ve Cemal, farklı aileler tarafından evlat edinilir. Birbirlerinden habersiz büyüyen iki kardeş, oldukça farklı hayatlara sahip olur. Cemal namlı kabadayılar arasında yerini alırken, Kemal ise banka memuru olur. Onlar her ne kadar birbirlerinden haberdar olmasa da, birinin başına geleni diğeri de hissetmektedir. Bir gün yaşanan bir karışıklık ikisinin de hayatının değişmesine neden olur. Karışıklık sonucu farkında olmadan birbirlerinin yerine geçen Kemal ve Cemal, başlarına açılan türlü belalardan kurtulabilecek midir?

İyi Aile Çocuğu filmi nerede çekildi?
İyi Aile Çocuğu filmi için sözlükte neler dediler?
İyi Aile Çocuğu hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
nedense aklıma örnek olarak ilk beyaz’ın geldigi insan türü.

temiz yuzu, ustu basi duzgun, kufur neyin bilmez, hirslari, cinlikleri olmayan, guvenilir, iyi ogrenci olmus, duzgun yerlerde calisacak, memur ruhlu yani kendine verilen isi sorgulamadan en iyi sekilde yapacak* olan anne babalarin sevdigi, buyukannelerin gozbebegi ama kizlarin sikildigi tipler.

İyi Aile Çocuğu filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren İyi Aile Çocuğu filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İyi Aile Çocuğu filmi nerede çekildi? İyi Aile Çocuğu filminin oyuncuları ve konusu.