İYİ Parti Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor

featured

3 yıl önce kurulan İYİ Parti, kuruluş yıl dönümünü İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen program ile kutladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bizim öykümüz, adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin, kutlu mücadelenin, başarının, büyük Türk milletinin öyküsüdür.” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun gösteri sunduğu etkinlikte, denizde vapurlardan meşaleler yakıldı.

Okunan kutlama mesajlarının ardından bir konuşma yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Daha Neler Göreceğiz”

İYİ Parti’nin kuruluş amacından bahseden Akşener, şunları kaydetti:

“Bizim öykümüz, adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin, kutlu mücadelenin, başarının, büyük Türk milletinin öyküsüdür. Bu öykünün kahramanları, başarının mimarları sizler ve bizlere inanan aziz milletimizdir. Biz bu günlere kolay gelmedik. Attığımız her adımda engellemek isteyenler oldu. Sesimizi kısmaya, yolumuzu kesmeye çalışanlar oldu. Nitekim İYİ Parti büyüdükçe daha neler neler göreceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın, Allah’ın izniyle hiçbiri bizi yolumuzdan çeviremeyecek çünkü biz bu kutlu yola koltuk sahibi olmak için, zengin olma için çıkmadık, biz bu yola milletimiz için, Türkiye için çıktık. İlk günkü aşkla yürümeye devam ediyoruz. Bizim siyasetimizin öznesi milletimizdir.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İYİ Parti Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor