İYİ Parti’li Belediyede Yasak Aşk Skandalı! Elmalı’yı Karıştıran Olay

featured

İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, kıydığı ilk nikâhtaki damadı makam şoförü yapıp eşiyle yasak aşk yaşadı. Noter aracılığıyla istifa dilekçesi gönderen makam şoförü, “Adalet önünde hesap soracağım.” ifadelerini kullandı.

Antalya, Elmalı ilçesinin İYİ Partili Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün, makam şoförünün eşi ile yaşadığı gizli aşkla çalkalanıyor…

Elmalı’da yaşayan Ahmet Tilki (38), geçen yıl eşinden boşanmış olan bir çocuk annesi Sümeyra Ballı (31) ile evlilik kararı aldı. Çiftin 11 Nisan 2019’daki nikâhını ise seçimi kazanıp Elmalı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Halil Öztürk kıydı.

Öztürk, bir süre sonra ise Ahmet Tilki’yi, belediye şirketi Ebton A.Ş.’de işe alıp kendisine makam şoförü yaptı. Bu arada Ahmet Tilki, eşinin telefonunda Başkan Öztürk ile yazıştıklarını, gördü. Bunun üzerine geçen 20 Temmuz’da noter aracılığı ile işinden istifa etti.

Dilekçesinde eşi ile Başkan Halil Öztürk arasında uygunsuz resim ve yazışmaların olduğunu, Öztürk’ün eşine gönderdiği konum (adreste) buluştuklarını, bu durumu adresin çevresindeki kamera kayıtlarından tespit ettiğini belirtti.

Ahmet Tilki, ihtarnameyi de sosyal medya hesabından, “Ben namus ve şerefini parayla satacak kadar şerefsiz değilim” diye paylaştı.

Sümeyra Tilki ise Sümeyra Ballı adıyla açtığı Facebook hesabından durumu namusunu, şerefini, onurunu ayaklar altına alan asılsız iftira olarak niteleyerek, boşanma aşamasında olduğu Ahmet Tilki’nin kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü.

Halil Öztürk’ten Açıklama:

“Son günlerde bazı menfaat grupları tarafından sosyal medya hesaplarında paylaşılan gönderi hakkında kısa bir bilgilendirme yapma zarureti hasıl olmuştur.
Daha öncesinde makam şöförlüğümü yapmış olan şahsın şüpheli tavırlarından hareketle,gerek makam aracımda gerekse de makam odamda yaptırmış olduğum incelemede şüpheli bir cihaz tespit edilmiş ve cihazın dinleme cihazı olabileceği ihtimaliyle ilgili şahsın iş akti haklı olarak feshedilmiştir.
Yapılan fesih neticesinde halk nezdinde kendisine karşı yaşanan infial karşısında kendisini kamuoyu gözünde aklamak ve haklı bir pozisyona sokmak, işsiz kalmasına bağlı olarak kıdem ve ihbar tazminatı almak çabası içerisine giren şahıs tarafından isnat edilen eylemlerin tamamı gerçek dışı olup konu hakkında ilgili mercilere şikayet konusunda çalışmalarımız devam etmektedir.
Yapılan iftiranın bir siyasi hesaplaşma olduğu ve bu şahsın da malum kişiler tarafından kurgulandığı konusunda şüphe yoktur.
Ahlak dışı ve seviyesiz bir siyaset anlayışımız olmadı ve olmaz da.Lakin bu durumu kendisine siyasi malzeme yapmak isteyen çıkar çevreleri dün de vardı yarın da olacaktır.
Şahsımın Belediye Başkanlığı görevini yürütürken her fırsatta açığımı yakalamaya çalışan işbu çıkar çevreleri herhangi bir açık elde edemeyince bel altı siyaseti tercih etmeleri üzücüdür.
Kamuoyunda çıkan haksız ve gerçek dışı haberlerin tarafımı ve ailemi yıpratmaktan başka bir anlamı ve karşılığı olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarım.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İYİ Parti’li Belediyede Yasak Aşk Skandalı! Elmalı’yı Karıştıran Olay