İzmir Barosu’ndan 23 Nisan’da HDP İle “Özel Yayın”

featured

İzmir Barosu, skandala imza atarak 23 Nisan için ‘özel yayın’ yapacağını duyurdu. Konuk olarak ise HDP’li Meral Danış Beştaş’ı davet edecek.

İzmir Adliyesi’nde teröristlerin üzerine atlayarak şehit düşen ve orada görev yapan kişilerin hayatını kurtaran şehit polis memuru Fethi Sekin’i akıllara getirmeyen İzmir Barosu skandal bir kararla sosyal medyanın gündemine oturdu.

İzmir Adliyesi’nde görevli avukatların barosu, PKK’nın siyasi kolu gibi hareket eden HDP ile 23 Nisan programı yapacağını duyurdu.

İzmir Barosu, “23 Nisan özel yayını” yapacağını duyurarak bu anlamlı günde HDP’li bir isimle yayın yapacak olması nedeniyle eleştirildi.

22 Nisan günü yapılacak özel yayının konuklarından biri HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş olacak. Yayının diğer konukları ise İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa. Özel yayının konusu ise “Başkanlık rejimi ve parlamenter sistem”.

Sosyal medyada pek çok kullanıcı tarafından eleştirilen bu karar kullanıcılar tarafından şehit polis memuru Fethi Sekin’in İzmir Barosu tarafından hiçe sayıldığı ve hatırasına saygısızlık olarak yorumlandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İzmir Barosu’ndan 23 Nisan’da HDP İle “Özel Yayın”