İzmir’de 11 Adrese Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu

İzmir'de 11 Adrese Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu

İzmir polisi, Buca, Karabağlar ve Konak ilçelerinde kokain ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. 11 adreste yapılan baskınlarda 2,8 kilo kokain ve çok miktarda para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 9’u tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrolle serbest kaldı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Buca, Karabağlar ve Konak ilçelerinde kokain satışı yapan şüphelilerin belirlenmesi için çalışma başlattı. Çalışma sonucunda, şüphelilerin adresleri tespit edildi. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla harekete geçen ekipler, 11 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Baskınlarda, 2 kilo 851 gram kokain maddesi, 3 hassas terazi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 151 bin 620 TL, 24 bin 290 Dolar ve 200 Euro nakit para bulundu.

Operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 9’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İzmir’de 11 Adrese Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu