İzmir’de Bir Öğretmen Çocuğa Taciz İddiasıyla Yeniden Soruşturma Altında

İzmir'de Bir Öğretmen Çocuğa Taciz İddiasıyla Yeniden Soruşturma Altında
TACİZLE SUÇLANAN ÖĞRETMEN F.Ş. (53) (/İZMİR-İHA)

İzmir’in Bayındır ilçesindeki bir ortaokulda yaşanan olay, toplumda büyük yankı uyandırdı. İddiaya göre, Fen Bilgisi Öğretmeni F.Ş. (53), 12 yaşındaki öğrencisi N.T.’ye önce fiziksel şiddet uyguladı, ardından tacizde bulundu. Olay, çocuğun durumu ailesine bildirmesi üzerine ortaya çıktı ve aile derhal suç duyurusunda bulundu.

Olayın ardından İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü hemen harekete geçerek öğretmen F.Ş.’yi görevden uzaklaştırdı ve olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. İlginç bir şekilde, F.Ş.’nin 8 yıl önce de İzmir’in Bayraklı ilçesinde benzer bir suçlamadan dolayı soruşturulduğu ve bu durumun şimdi tekrar gündeme gelmesi, toplumda endişe ve tepkilere neden oldu.

Öğrenci N.T.’nin, babasının gözetiminde halaları ve kuzeni ile yaşadığı ve ailenin, öğretmenin tutuklanmasını talep ettikleri belirtildi. Kuzen Elif Özsüer ve enişte Anıl Yavuz Özsüer, olayın peşini bırakmayacaklarını açıkladılar.

F.Ş. ise, “Şu anda soruşturma aşamasında olan bir konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmamın doğru olmaz. Olay netleştikten ve adli ve idari soruşturmalar tamamlandığında adaletin yerini bulacağına olan inancımızı dile getirmek isteriz” şeklinde konuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İzmir’de Bir Öğretmen Çocuğa Taciz İddiasıyla Yeniden Soruşturma Altında