İzmir’de “Hayalet Nişancı” Soruşturmasında Gelişme

İzmir'de

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen ve “hayalet nişancı” olarak adlandırılan olayda, 5 kişinin yaralanması üzerine başlatılan soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Polis ekipleri, yaptıkları detaylı araştırmalar sonucunda olayla bağlantılı olduğu düşünülen Y.A.T. adlı şüpheliyi gözaltına aldı.

Karşıyaka Nergis Mahallesi, Nergis Parkı’nda farklı zamanlarda yaşanan bu olaylar, 5 kişinin ve bir köpeğin pompalı tüfekle yaralanması iddiaları üzerine polisi harekete geçirmişti. İlginç olan, bu olaylarla ilgili polise herhangi bir başvurunun bulunmamasıydı. Bu durum, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bölgedeki incelemelerini yoğunlaştırmasına neden oldu.

Olaya tanık olan ve yaralanan kişilerden biri olan Sevgi T.’nin ifadesi, soruşturmayı ilerleten önemli bir adım oldu. Sevgi T., olay sırasında ayağında hissettiği acı ve sonrasında fark ettiği kanama üzerine hastaneye gitmiş ve ayağına saçma isabet ettiğini öğrenmişti. Kendisinin herhangi bir şüphesi olmadığını ve olay anında dikkat çekici bir durum yaşamadığını belirtti.

Polis ekipleri, bölgede yaptıkları titiz çalışmalar sonucunda 3 şüpheliyi tespit etti ve gece saatlerinde eş zamanlı bir operasyon düzenledi. Bu operasyonda Y.A.T., olayı gerçekleştirdiği düşünülerek gözaltına alındı. Diğer iki şüphelinin yakalanması için sürdürülen çalışmalar devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İzmir’de “Hayalet Nişancı” Soruşturmasında Gelişme