İzmir’de Tır ile Belediye Otobüsü Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

İzmir'de Tır ile Belediye Otobüsü Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

İzmir’in Sarnıç Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir yolcu hayatını kaybederken, üç kişi de yaralandı.

Kaza, saat 07.15 sıralarında Çamlık Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, şerit ihlali yapan Ergün Çelik yönetimindeki 34 GF 1118 plakalı, kadın pedi ve çocuk bezi yüklü TIR, karşı yönden gelen ve Sarnıç- Ayrancılar Mahallesi hattında hizmet veren Hakkı Diyar’ın kullandığı 34 DA 5430 plakalı belediye otobüsüne çarptı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da şarampole yuvarlandı.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, belediye otobüsündeki yolculardan birinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden kişinin evli ve iki çocuk babası Erhan Kaya olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan diğer üç kişi ise hızla ambulanslarla çevre hastanelere nakledildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kazayla ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada, “Ayrancılar-Sarnıç Aktarma Merkezi hattında sefer yapan 705 hat numaralı ESHOT otobüsümüz, karşı yönden gelen TIR’ın şerit ihlali yapması sonucu sağa manevra yaparak kazadan kaçmaya çalışmıştır. Ancak TIR, otobüsün körük kısmına çarpmıştır. Kazada bir yolcumuz hayatını kaybetti, üç yolcumuz ise yaralandı. Genel durumları iyi olan yaralılar tedavi altına alınmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Belediye, yaşamını yitiren yolcuya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İzmir’de Tır ile Belediye Otobüsü Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı