Joe Biden Putin’e “Katil” Dedi!

featured

ABD Başkanı Joe Biden, ABD 2020 Başkanlık seçimlerine Rusya’nın müdahalesinin bulunduğuna ilişkin raporun yayımlanmasının ardından Rusya Devlet Başkanı Putin’e yüklendi. Biden, Putin’in bir katil olduğunu düşünüyorum dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, Amerikan istihbaratının Rusya’nın ABD başkanlık seçimlerine müdahalesine ilişkin rapor sunmasının ardından söz konusu müdahaleyi yönetmekle suçlanan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e çok sert sözler söyledi.

ABC News’a konuşan ABD Başkanı Biden, “Putin, seçimlere müdahalede bulunma girişiminin bedelini ödeyecek. Putin’in bir katil olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Biden, Ocak ayında potansiyel bir müdahale gerçekleşirse bunun bir karşılığı olacağı konusunda Putin’i uyardığını söyledi.

Biden, “Bir bedel ödeyecek. Putin ile uzun bir konuşma yaptık. Putin’e ‘Seni tanıyorum ve sen de beni tanıyorsun. Bunun gerçekleştiğini tespit edersem, hazırlıklı olun’ dedim” dedi

Sunucunun “Putin’in bir katil olduğunu düşünüyor musunuz?” sorusunu yanıtlayan Biden, “Evet, düşünüyorum” dedi

Putin’in bedel ödeyeceğini söyleyen Biden, bunun nasıl gerçekleşeceğini ise söylemedi. Öte yandan, Biden yine de ortak çıkarlarının olduğu yerde birlikte çalışmanın mümkün olduğunu söyledi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Joe Biden Putin’e “Katil” Dedi!