Johnny Depp İntihar Mı Etti?

Johnny Depp İntihar Mı Etti?

Karayip Korsanları, Vegas’ta Korku ve Nefret, Düşler Ülkesi, Halk Düşmanları ve Kara Düzen gibi birçok filmde rol alan Johnny Depp, Budapeşte’de konser vermek için Macaristan’a gitti. Üyesi olduğu Hollywood Vampires grubunun 18 Temmuz’da sahne alması bekleniyordu. Ancak konserin iptal edildiği duyuruldu.

Daily News Hungary’nin haberine göre; Johnny Depp’in otel odasında yüksek dozda uyuşturucu alarak intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Otel görevlilerinin odaya girdiklerinde ünlü ismi baygın halde buldukları ve hemen sağlık ekiplerine haber verdikleri belirtildi.

Resmi açıklama yapılmadı

Johnny Depp’in sağlık durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ünlü ismin basın danışmanı da konuyla ilgili sessizliğini koruyor. Mirror gazetesi ise Johnny Depp’in ayak bileği yaralanması nedeniyle konserini iptal ettiğini öne sürdü.

Olaylı boşanma süreci

Johnny Depp, 2015 yılında oyuncu Amber Heard ile evlenmiş ancak 2017 yılında boşanmıştı. Boşanma sürecinde Amber Heard, Johnny Depp’i kendisine şiddet uygulamakla suçlamıştı. Johnny Depp ise eski eşinin kendisine iftira attığını ve boşanma tazminatı almak istediğini savunmuştu.

Boşanma davası sonrasında Johnny Depp, Amber Heard’e karşı açtığı şiddet davasını kazanmıştı. Sinemaya dönüş yapmaya hazırlanan Johnny Depp, son olarak Minamata adlı filmde fotoğrafçı W. Eugene Smith rolünü oynamıştı.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Johnny Depp İntihar Mı Etti?