Kadıköy’de Tefecilik Yapan Suç Örgütüne Baskın

Kadıköy’de Tefecilik Yapan Suç Örgütüne Baskın

İstanbul Kadıköy’de faaliyet gösteren bir organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, tefecilik yaptıkları iddia edilen 20 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, mağdurlara zorla senet imzalatıp, yüksek faizle para verdikleri iddia edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kadıköy ilçesinde bulunan bir restorana ortak olma bahanesiyle mağdur kişilere zorla senet imzalatıp, yüksek faizle para vererek tefecilik yaptıkları tespit edilen bir suç örgütünün faaliyetlerine son vermek için çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda, örgütün liderliğini Ö.Ç.’nin yaptığı ve Çekmeköy ile Sancaktepe ilçelerinde de benzer suçlara karıştığı ortaya çıktı.

İstanbul merkezli Ağrı, İzmir ve Muğla illerinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, Ö.Ç. ve beraberindeki 20 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 3 adet ruhsatsız tabanca, 231 adet farklı çaplarda fişek, 335 bin lira değerinde farklı kişilere ait 6 adet çek senet ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kadıköy’de Tefecilik Yapan Suç Örgütüne Baskın