Kadıköy’de Trafik Polisine Direnen Sürücüler Gözaltına Alındı

Kadıköy’de Trafik Polisine Direnen Sürücüler Gözaltına Alındı

Kadıköy’de trafik ekiplerinin yaptığı denetimde, emniyet kemeri takmayan ve abart egzoz kullanan sürücüler cezalandırıldı. Bazı sürücüler ise polislerle tartışarak direndi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kadıköy sahil yolu üzerinde saat 00.00 ile 02.00 arasında hız, abart egzoz ve modifiyeli araç denetimi yaptı. Denetimde 47 araç kontrol edildi ve kurallara uymayan 31 sürücüye toplam 89 bin 948 TL ceza kesildi. Ayrıca 6 araç da trafikten men edildi.

Denetim sırasında emniyet kemeri takmadığı için durdurulan 34 FHA 405 plakalı otomobilin sürücüsü Ş.E., polislere ve basın mensuplarına tepki gösterdi. Ş.E., kemer takmama gerekçesi olarak “Hatalı sürücüleri size bildirmek için aceleyle geldim, kemer takamadım” dedi. Basın mensuplarının görüntü almasına da izin vermeyen Ş.E., “Kadıköy emniyet müdürünü ara, bunların hepsini alsınlar, neyi çekiyorsun sen. Olay olmadan kimse kimseyi görüntüye alamaz” diye bağırdı. Ş.E.’ye ‘emniyet kemeri takmamak’ suçundan 464 TL ceza uygulandı.

Abart egzoz kullandığı için işlem gören ve polislerle tartışan 34 DNT 800 plakalı otomobilin sürücüsü F.B. ile arkadaşı ise ‘polise mukavemetten’ gözaltına alındı. F.B.’nin abart egzoz kullanmadığını iddia etmesine rağmen, aracının daha önce de aynı sebeple trafikten men edildiği belirlendi. F.B.’ye ‘abart egzoz kullanmak’ suçundan 4 bin 64 TL ceza kesildi.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kadıköy’de Trafik Polisine Direnen Sürücüler Gözaltına Alındı