• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Kadıköylüleri Mitinge Davet Ettiler

featured

Turancı Hareket Platformu’nun öncelik ettiği Birleşik Türkçü Cephesi, Anadolu Kartalları Derneği, Saf:Kan Türk Birliği ve birçok milliyetçi topluluğun-derneğin ortaklaşa düzenlediği “Hocalı Soykırımına ve Ermeni Terörüne Lanet Mitingi” için dün akşam Kadıköylüler ve Kadıköy esnafı mitinge davet edildi. Kadıköylüler; yapılan dâveti memnuniyetle karşılayıp, mitinge katılacaklarını dile getirdiler.

Davet mektubunun tam metni şu şekilde:

Kıymetli esnaf abi / abla;

Son zamanlarda Kadıköyümüzde sıklaşarak artan terör olaylarından hepimiz muzdarip ve rahatsızız, en başında sizin rahatsızlığınızı anlayarak bu mektubu size bırakmaya karar verdik.
Siz kimsiniz? Nereden çıktınız? Diyecek olursanız biz hep buradaydık, mesela sizin kafenizde yemek yedik, sizden kıyafet satın aldık, sizden alışveriş yaptık, Fenerbahçenin maçlarına beraber gittik, beraber çay içtik, bizi bazen Boğada bildiri okurken, bazen yürüyüş yaparken gördünüz, yani biz hiç uzakta değildik.


Konumuza dönecek olur isek hükümetin yıllardır verdiği tavizler ve çocuk oyuncağı gibi oynadığı kanunlar sebebi ile şirin ilçemizde hoşumuza gitmeyen, gururumuza dokunan, insanımıza küfreden, birliğimizi ve beraberliğimizi çekemeyen, terörist kılıklı insanlar cirit atar oldu. Bizler Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün gençleri olarak Gençliğe Hitabe’ye bağlı kalacağımıza and içtik. Bütün mücadelemiz de bu uğurda olacaktır. Türk devriminin güçlü bir kalesi olan Kadıköyde Atatürkün seslendiği o gençlik görev başında olacaktır.


Değerli Kadıköylü;
Şirin ilçemizde bebek katilinin resimli bayraklarını taşıyan, kanun tanımayan, nizam bilmeyen ve söz anlamayan teröristlere karşı sizleri de birliğe davet ediyoruz. Birkaç aydır anarşi sonucu malları zarar gören, ürünleri yağma ve talan edilen, camları kırılan bir çok esnafımız oldu, bu duruma sadece üzülmenin yetersiz olduğunu biliyoruz. Yarın öbürgün bir çok esnafın daha zarar görebileceği gerçeğini de göz ardı etmemek gerekir.


Bilinçli bir mücadele ile yaşanan terör olaylarının son bulabileceğini, Kadıköyün daha yaşanır ve huzurlu olabileceğini sizin de destekleriniz ile kültürümüzün devam ettirilebileceğine inanıyoruz.


Terör olaylarına tepki vermek amacıyla daha önce Azerbaycan Hocalı kasabasında gerçekleştirilen katliamı lanetlemek için 22 Şubat tarihinde Saat:15:00 da Söğütlüçeşme metrobüs istasyonundan bir yürüyüş gerçekleştireceğiz. Bu yürüyüş için gerekli tüm izinlerimiz alınmış olmasına rağmen Kadıköyde terörizmi örgütleyen güruhlar, kamu mallarına zarar veren, Kadıköy’ü küçük düşüren kişiler tarafından engellenmeye çalışılmaktadır.


Terör her yerde terördür, şirin ilçemizde birlik ve beraberlik için 22 Şubat Saat 15:00’da sizi de aramızda görmek isteriz…


Neden mektup yazdık?


Çünkü teröristler gibi sprey boyalarla kapına, camına, camekanına zarar vermek istemedik.


Esenlikler ve bereketli kazançlar dileriz.


Turancı Hareket Platformu Başkanı
Hasan KOCABEY

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kadıköylüleri Mitinge Davet Ettiler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.