Kadının, erkek arkadaşını öldürme sebebi ortaya çıktı

featured

Kadının, erkek arkadaşını öldürme sebebi ortaya çıktı. Uşak‘ta kız arkadaşı 27 yaşındaki Zülfiye Kanat tarafından bıçakla yaralanan 41 yaşındaki Adem Alagöz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklanan genç kadın ilk ifadesinde kıskançlık nedeniyle kavga ettikleri sırada sinir krizi geçirdiğini ve Adem Alagöz’ü bıçakla yaraladığını söyledi.

Uşak’ta alınan bilgiye göre, İslice Mahallesi Adaş Sokak’taki bir apartmanın üçüncü katındaki dairede önceki gece Zülfiye Kanat (27) ile erkek arkadaşı Adem Alagöz (41) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

AA ve İHA’da yer alan habere göre tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Zülfiye Kanat mutfaktan aldığı bıçakla Alagöz’ü yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Alagöz, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan Zülfiye Kanat, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Zanlının ilk ifadesinde, kıskançlık nedeniyle kavga ettikleri sırada sinir krizi geçirdiğini ve Adem Alagöz’ü bıçakla yaraladığını söylediği öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kadının, erkek arkadaşını öldürme sebebi ortaya çıktı