Kadirov’un köpekleri Ukraynalı anneyi kaçırıp günlerce tecavüz etti

featured

Kadirov’un köpekleri Ukraynalı anneyi kaçırıp gündelrce tecavüz etti. Rus işgalinin 48 gündür devam ettiği Ukrayna’dan gelen korkunç şiddet görüntüleri giderek artıyor. Rus ordusunun geri çekildiği Kiev yakınlarındaki Makariv’de genç bir kadının, Rusya saflarında savaşan Putin’in kuklası Ramazan Kadirov’un askerlerinin tecavüzüne uğradığı, kadına yardım etmeye çalışanların da ölümle tehdit edildiği iddia edildi.

Ukrayna’da Rusya’nun kuklası Ramazan Kadirov’un ordusuna bağlı askerlerin bir kadını kaçırıp günlerce tecavüz ettikten sonra öldürdüğü iddia edildi.

Rus işgali altındaki ülkede Rusya lideri Vladimir Putin’in sağ kollarından Kadirov’un birlikleri de Ukrayna ordusuna karşı savaşıyor. İşgalin başından bu yana Rus ve Kadirov’un askerlerine yönelik tecavüz ve işkence iddiaları gündemden düşmüyor.

İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre, Kadşrov’un askerleri Tetiana Zadorozhniak isimli Ukraynalı kadını tam da savaştan kaçmaya hazırlanırken Kiev yakınlarındaki Makariv bölgesinde bulunan evinden kaçırıp yakınlardaki bir yere götürdü. İddiaya göre, genç kadın burada günlerce esir tutuldu, askerlerin tecavüzüne uğradı ve en sonunda da boğazı kesilerek öldürüldü.

İddiayı dile getiren Ukrayna İçişleri Bakanlığı danışmanı Anton Geraşenko, Telegram ve Twitter hesabında genç kadının öldürüldüğü söylenen kanlar içindeki bir odanın videosunu da paylaştı.

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kadirov’un köpekleri Ukraynalı anneyi kaçırıp günlerce tecavüz etti