Kafatası Kıran Güvenlik Görevlisi İçin İstenen Ceza Belli Oldu

Kafatası Kıran Güvenlik Görevlisi İçin İstenen Ceza Belli Oldu

Bursa’da meydana gelen bir gece kulübü kavgası, 2023 Ekim ayında Nilüfer ilçesinde gerçekleşti. Ö.İ. ve arkadaşı S.P., bir gece kulübünde taşkınlık yaparken güvenlik görevlileriyle karşı karşıya geldi. İddialara göre, bu durumdan rahatsız olan S.P., güvenlik görevlilerine “kelebek” bıçağı ile tehditler savurdu. Bunun üzerine, kulübün güvenlik görevlileri Mete Tunaboylu, Murat Enes Kayhan ve üç diğer kişi müdahale etti.

Kavgada, Tunaboylu’nun Ö.İ.’ye yumruk atmasıyla durum daha da şiddetlendi. Ö.İ., aldığı darbe sonucu bilincini kaybederek yere düştü. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Ö.İ.’yi hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan muayenede Ö.İ.’nin kafatasında kırık tespit edildi. Ö.İ., yoğun bakımda 10 gün kaldıktan sonra taburcu oldu ve saldırganlar hakkında şikayetçi oldu.

Güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Bu arada, güvenlik kamerası kayıtları olayın detaylarını ortaya koydu. Görüntülerde, S.P.’nin bıçakla tehditkar hareketler yaptığı ve Mete Tunaboylu’nun Ö.İ.’ye yumruk attığı anlar yer aldı.

Kavga sonrasında, Tunaboylu ve Kayhan tutuklandı, diğer üç kişi hakkında ise takipsizlik kararı verildi. S.P. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, Tunaboylu ve Kayhan hakkında “kasten öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla 9 ila 15 yıl hapis cezası talep edildi. Ayrıca, S.P.’nin “silahla tehdit” ve “hakaret” suçlarından 7 yıla kadar hapsi istendi. Sanıkların yargılanması yakın zamanda başlayacak.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kafatası Kıran Güvenlik Görevlisi İçin İstenen Ceza Belli Oldu