Kağıthane’de Uyuşturucu Satıcıları Polise Ateş Açtı

Kağıthane'de Uyuşturucu Satıcıları Polise Ateş Açtı

İstanbul Kağıthane’de uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla saldırıldı. Saldırıda polis memuru Hakan Telli şehit olurken, bir polis memuru da ağır yaralandı. Çatışmada 1 saldırgan öldürüldü, 4 saldırgan da gözaltına alındı.

Olay, dün gece saat 00.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi Ferman Caddesi üzerinde meydana geldi. Uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir eve baskın yapan polis ekipleri, içerideki şahısların uzun namlulu silahlarla ateş açmasıyla karşılaştı. Açılan ateş sonucu polis memurları Hakan Telli ve A.Y.Ç. ağır şekilde yaralandı.

Yaralı polisler, olay yerine gelen ambulanslarla Profesör Doktor Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi ve Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polislerin yakınları ve meslektaşları da hastanelere akın etti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Hakan Telli isimli polis memuru kurtarılamayarak şehit oldu. A.Y.Ç. isimli polis memurunun ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Polis ekipleri, saldırının ardından olay yerine takviye kuvvetler çağırdı. Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Polisi ekiplerinin de katılımıyla eve yeniden girildi. Çatışmada Diyar A.(18) isimli saldırgan ölü olarak ele geçirilirken, O.A.(27), A.A.(19), K.T.(22) ve G.D.(19) isimli saldırganlar sağ olarak yakalandı. Yakalanan saldırganlardan birinin de yaralı olduğu belirtildi.

Operasyonun ardından İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da olay yerine gelerek inceleme yaptı ve ekiplerden bilgi aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kağıthane’de Uyuşturucu Satıcıları Polise Ateş Açtı