Kahramanmaraş’ta Cenaze Namazına Katılanlar Kamyon Altında Kaldı

Kahramanmaraş'ta Cenaze Namazına Katılanlar Kamyon Altında Kaldı

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde bugün öğle saatlerinde korkunç bir kaza yaşandı. Darıobası Mahallesi’nde vefat eden Davut Avan için Kavaklı Mezarlığı’nda cenaze namazı düzenlendi. Namaz için toplanan kalabalığın arasına, Kahramanmaraş-Andırın yolu üzerinden gelen ve freni arızalanan bir kamyon hızla girdi. Kamyonun çarptığı çok sayıda kişi yaralandı. Olay yerine ambulanslar, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kaza sonrası açıklama yapan Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, kamyonun yüklü olduğunu ve virajı alamadığını belirtti. Vali Ünlüer, “Şu an için 5 can kaybımız, 25 yaralımız var. Yaralılarımız arasında hayati tehlikesi olan vatandaşlarımız da söz konusu.” dedi.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki ise olayla ilgili 2 savcının görevlendirildiğini ve kamyon sürücüsünün gözaltına alındığını söyledi. Tiryaki, “Olayın tüm yönleriyle titizlikle araştırılacağını ve kamuoyuna bilgi verileceğini” ifade etti.

Kazaya ilişkin görüntülerde kamyonun otomobilleri ezdiği ve kum yüklü olduğu görülüyor. Vatandaşların kumun altında kaldığı da belirtiliyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kahramanmaraş’ta Cenaze Namazına Katılanlar Kamyon Altında Kaldı