Kamerasıyla Fark Yaratıyor: Yeni OPPO Reno 3

featured

Yeni OPPO Reno 3 ailesi, tasarımları ve kameraları ile her zaman yeni bir yaklaşımın peşindeydi. Reno 3 Pro, tanıdık ama zarif bir gövdeye bir dizi yeni kamera özelliği getirerek seriyi daha modern hale getirdi.

Bununla birlikte, diğer birçok Oppo telefonu gibi çoklu ve yüksek megapiksele sahip kameralar, delikli ekran, hızlı şarj olma gibi mevcut amiral gemileriyle birçok ortak özelliği paylaşıyor. Ancak orta menzilli amiral gemilerinin rekabetçi pazarında, bu özellikler ona çok yardımcı olmayabilir.

Telefon Artık Daha Hafif

Hatta daha basit bir deyişle, Oppo Reno 3 Pro hem üst düzey telefonlarla hem de düşük fiyatlı cihazlarla rekabet ediyor.

Oppo, Reno 3 Pro’nun form faktörü ile burada iyi bir iş çıkarmış. Köpek balığı yüzgeci tarzındaki selfie kamera tasarımı burada olmadığından telefon artık daha hafif.

6.4 inçlik Super AMOLED ekrana sahip olmasına rağmen elde rahat bir kullanım için kavisli kenarlara da sahip. Özellikle öz çekimler için ön kamerayı düzenli olarak kullanıyorsanız, telefonu tek elle kullanmakta zorlanmayacaksınız.

Bir de Oppo burada kullanıcıları kendi tarafına çekmek için kamera teknolojilerine yatırım yapmış. Arkadaki dört kamera kurulumu, farklı koşullarda güzel görünümlü fotoğraflar üretecek kadar çok yönlü.

AI işlemeyi kapattıktan sonra ön taraftaki çift lensli selfie kamerası da iyi. Video kaydı da orta sınıf pazardaki telefonlarda bulabileceğinizden daha iyi.

Reno 3 Pro ile sohbet akışını yönetme veya sosyal medyaya göz atma gibi gündelik görevleri sorunsuz bir şekilde halledebilirsiniz. Çoklu görev, üretkenlik uygulamaları ve oyun oynamak telefonu biraz yavaşlatıyor, o nedenle işlerin sorunsuz çalışması için bazı uygulamaları kapatmanız gerekiyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kamerasıyla Fark Yaratıyor: Yeni OPPO Reno 3